بر اساس مقاله ای که ماه گذشته منتشر شد، تنها سه کشور – ایالات متحده، چین و برزیل – مسئول 44.6 درصد از بسته بندی های بطری پلاستیکی جهان هستند که اکثر آنها در اطراف مواد غذایی پیچیده شده اند. اما بیشتر این بسته بندی در کشورهای دیگر پاره می شود و ایالات متحده، چین و برزیل را به صادرکنندگان بسته بندی تبدیل می کند. جدیدترین وسایل پلاستیکی اشپزخانه 12 میلیارد تن بسته بندی پلاستیکی تا سال 2050 دفن زباله را مسدود می کند.
سیل بسته بندی ها منابع را می طلبد، آلودگی ایجاد می کند و مشکلات شدید زباله را ایجاد می کند. تلاش های جهانی برای مهار این موج وجود دارد. اما به نظر می رسد در طول مسیر یک سوال مهم نادیده گرفته شده است: چرا در وهله اول از بسته بندی استفاده کنیم؟
بسته بندی مواد غذایی از محتویات بین تولید و مصرف محافظت می کند. اگر بسته بندی داستان فاجعه زیست محیطی است، حفاظت از مواد غذایی داستان موفقیت است. وقتی غذا مصرف نمی شود زیرا به درستی محافظت نشده است، تولیدی ظروف پلاستیکی تمام منابعی که برای رشد غذا صرف شده اند از بین می روند.
مشکلات زیست محیطی مرتبط با مواد غذایی بسیار بزرگتر از مشکلاتی است ظرف یکبار مصرف میوه که بسته بندی ایجاد می کند. غذایی که انسان مصرف می کند مسئول 21 تا 37 درصد تغییرات آب و هوایی جهانی است، علت اصلی انقراض گونه ها است و حدود 70 درصد از آب شیرین جهان را در خود فرو می برد. اما یک سوم کل مواد غذایی تولید شده هدر می رود. این زباله ها 8 تا 10 درصد از کل انتشار گازهای گلخانه ای انسان را تشکیل می دهند. علاوه بر این، افزایش قیمت مواد غذایی به دلیل جنگ و تغییرات آب و هوایی تاکنون میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار داده است. ضایعات کمتر مواد غذایی می تواند قیمت ها را کاهش دهد.
- منابع:
- تبلیغات: