بسیاری از باستان شناسان همچنین بر این باورند که اولین ماکارونی لوله ای بلند در واقع در آسیای مرکزی ساخته شده است، هزاران سال قبل از اینکه مارکوپولو به این منطقه بیاید.
اینکه از آنجا از طریق قبایل عرب کوچ نشین به سمت غرب به اروپا رفت.
هر کدام از داستان ها ممکن است درست باشد، واقعیت ها این است: ماکارونی یکی از محبوب ترین غذاهای امروزی در جهان است و از غذاهای ایتالیایی قابل تشخیص نیست.
اکنون که نگاهی به برخی از تئوریهای منشأ ماکارونی انداختهایم، بیایید به بخش خوبی برسیم، درست است؟
در زیر لیست گسترده ای از بسیاری از اشکال مختلف که معمولا در آشپزخانه ها در سراسر جهان استفاده می شود، همراه با برخی از حقایق کلیدی در مورد هر یک آورده شده است.
لذت بردن! اگر در حال حاضر احساس گرسنگی می کنید یا یاد می گیرید که چگونه از ابتدا پاستا درست کنید، دستور العمل های ماکارونی ایتالیایی ما را بررسی کنید.
اگر بتوانید نوع ضخیمتری از اسپاگتی را با سوراخی از وسط تصور کنید، آن بوکاتینی است.
در واقع نام این پاستا از کلمه ایتالیایی “buco” به معنای “سوراخ” گرفته شده است.
بوکاتینی در نواحی ایتالیایی ناپل، لیگوریا و لاتزیو سرچشمه گرفته است و معمولاً با اقلام طعمدار مانند پنستا، گوانسیاله (گوشت پخته شده) در دستور پخت سنتی سس بوکاتینی، پنیر، تخممرغ، آنچوی و ساردین سرو میشود.
پاستا پنه شکل استوانهای کوچکی دارد و از نظر حجم مصرف یکی از 10 شکل محبوب در جهان است.
پنه که در سیسیل متولد شده و در سرتاسر ایتالیا کامل شده است، اغلب با مواد پرکننده مختلف (مانند اسفناج و ریکوتا) پر میشود و در انواع مختلفی از گوجهفرنگی مانند پنه آلارابیاتا یا سسهای خامهای مانند ودکا پنه آلا یا سبزیجات سرو میشود.
مانند دستور العمل پنه آلا کمپاگنولا یا سالاد ماکارونی سبزیجات.
Scialatelli از نظر ظاهری شبیه fettucin و/یا linguine است، اما با طول کوتاهتر.
این غذا در سواحل آمالفی در جنوب ایتالیا سرچشمه گرفته است و معمولاً با انواع مختلف سس ماهی و غذاهای دریایی سرو می شود.
یکی از اشکال محبوب، این است که در نوارهای بلند، مسطح، نوار مانند، و از نظر تاریخی از مناطق Marche و Emilia-Romagna ایتالیا است.
درست کردنش با کمک یک پاستاساز خوب خیلی راحته.
معمولاً با گوشت خوک یا گوشت گاو و همچنین سس راگو آلا بولونیز سرو می شود.