تحقیقات انجام شده در سال 2014 نشان داد که مصرف روزانه یک مشت از شرکت پسته خندان کرمان (به ویژه به عنوان جایگزینی برای سایر غذاهای کمتر سالم) یک استراتژی مفید برای جلوگیری از افزایش وزن و دیابت نوع 2 است.
مطالعه دیگری روی پسته به تنهایی نشان داد که آنها ممکن است عوامل خطر سندرم متابولیک را بهبود بخشند گروهی از علائم که می تواند شامل فشار خون بالا، کلسترول بالا و چاقی باشد.
وقتی به اعضای بدنی که میخواهید سالم بمانید فکر میکنید، ممکن است روده بزرگ شما در صدر فهرست قرار نگیرد.
اما درست غذا خوردن میتواند تفاوت بزرگی در آخرین توقف دستگاه گوارش شما ایجاد کند.
در یک مطالعه بر روی بیش از 800 بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ، کسانی که 2 وعده یا بیشتر آجیل در هفته میخوردند، خطر عود سرطان و مرگ را در مقایسه با افرادی که هیچکدام نمیخوردند، کاهش دادند.
این فواید برای لوله کشی داخلی شما احتمالاً به محتوای فیبر بالای آجیل مربوط می شود.
رژیم های غذایی با فیبر بالا در وهله اول با خطر کمتر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است.
طعم کم گلی و ترد رضایتبخش پسته باعث میشود در دسرها بیمعنی باشند، اما دنیایی از کاربردهای آشپزی برای این آجیلها وجود دارد.
مطمئناً، ممکن است کمی گرانتر از سایر آجیلها باشند، اما اگر مقداری پول نقد اضافی داشته باشید، مواد مغذی و مزایای سلامتی آنها ممکن است ارزش هدر رفتن را داشته باشند.
خارج از جعبه (یا پوسته) فکر کنید و شروع به اضافه کردن پسته به وعده های غذایی و میان وعده های خود کنید.
سارا گارون متخصص تغذیه، نویسنده مستقل و وبلاگ نویس مواد غذایی است.
دریافت پروتئین کافی در رژیم غذایی برای حفظ سلامت بدن ضروری است، و این بدان معنا نیست که باید گوشت زیاد بخورید.
آجیل منبع عالی پروتئین گیاهی است.
آنها همچنین همه کاره و قابل حمل هستند، بنابراین یک میان وعده برای بسیاری از افراد هستند.