چیزهای کمی وجود دارد که به اندازه ساختن کنسروهای خود رضایت بخش باشد. چه مربا، ژله، مارمالاد یا ترشی، فقط چیزی در آن وجود دارد که باعث می شود من از غرور بدرخشم.
وقتی فرآیند برداشتن محصولات تازه و نگهداری از آن را برای استفاده بعدی انجام می دهم و حتی بیشتر از آن زمانی که می توانم یخچال و انباری را با این بطری های خوشمزه خانگی تهیه کنم، احساس الهه خانگی نهایی می کنم.
برای خرید خیارشور بدر حتما به تاریخ درج شده برروی قوطی آن توجه نمایید.
من برای همیشه می خواستم خیارشور درست کنم و وقتی مدتی پیش خواربار سبزی که همیشه به آن می رفتم یک ویژه خرید – 1 – دریافت – 1 – داشت، می دانستم که این یک نشانه است.
من تصمیم گرفتم یک مایع ترشی (اگر اسمش هم همین باشد) با طعم شوید تازه، شوید و دانه گشنیز و سیر. من هم می خواستم یک مایع ترش و شیرین باشد مثل ترشی هایی که در بزرگ شدن دوست داشتم.
من از دو خیار بزرگ برای این دسته استفاده کردم و آنها قبلاً تمام شده اند زیرا اعتیادآور هستند.
آنها به طرز باورنکردنی روی همبرگر خوب کار می کنند و من اکنون برنامه هایی برای مصرف همین مایع و ترشی پیاز و هالاپینو با آن دارم. ترشی های خوشمزه برای همه!!
این باعث می شود یک دسته بزرگ ترشی. اگر به این مقدار زیاد ترشی نیاز ندارید، به راحتی می توانید این مقدار را نصف کنید.
5 از 5 رای
نرخ پین چاپ
دوره: ترشی، کنسرو زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 10 دقیقه زمان کل: 20 دقیقه نویسنده: Alida Ryder
عناصر
برای مایع ترشی
3 فنجان 750 میلی لیتر سرکه انگور سفید
2 فنجان 500 میلی لیتر آب
شکر 1.5 پیمانه
3 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا
2 قاشق غذاخوری دانه شوید
1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
برای ترشی ها
2 عدد خیار بزرگ ورقه شده (من از قیچی استفاده کردم)
3 حبه سیر کامل
یک مشت شوید تازه
دستورالعمل ها
برای تهیه مایع ترشی، مواد را در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
در شیشه های استریل شده، خیار، سیر و شوید را لایه لایه بریزید سپس مایع داغ را روی آن قرار دهید.
در شیشه ها را محکم ببندید و اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود. خیارشورها را قبل از سرو در یخچال بگذارید و اجازه دهید حداقل 2 روز بماند.
این ترشی ها تا 2 ماه در حالت باز نشده باقی می مانند.