باقلا سبز تازه سالم ترین گزینه است. به دنبال باقلا سبز منجمد باشید که سبز روشن و بدون لکه ها و لکه های سیاه هستند. لوبیاها نباید شل و سست باشند.
برای داشتن بیشترین فواید تغذیه ای، باقلا سبز تازه را در اسرع وقت پس از برداشت یا خرید میل کنید.
پختن باقلا سبز ممکن است باعث کاهش برخی از مواد مغذی مانند ویتامین C شود، مانند آب شدن باقلا سبز منجمد.
در نتیجه، باقلا سبز یخ زده را ذوب نکنید و آنها را در مقدار کمی آب برای کمترین زمان لازم بپزید.
باقلا سبز تازه باید در یک کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری شود و ظرف یک هفته استفاده شود.
برای سیر کردن می توانید باقلا سبز خام بخورید یا این ایده ها را امتحان کنید:
باقلا سبز تازه را سفید کرده یا بخارپز کنید و با گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک بریزید.
باقلا سبز تازه را در روغن زیتون، فلفل تازه آسیاب شده و پنیر پارمزان تازه رنده شده بریزید و در دمای 425 درجه فارنهایت تفت دهید تا ترد شود.
باقلا سبز بلانچ شده یا بخارپز شده را به سالاد سبز اضافه کنید.
باقلا سبز تازه را در روغن زیتون، سیر و آب لیمو تفت دهید.
باقلا سبز تازه را در هوموس یا ماست ساده و کم چرب با طعم گیاهان تازه فرو کنید.
باقلا سبز ممکن است اولین غذایی نباشد که هنگام برنامه ریزی وعده های غذایی خود به ذهنتان خطور می کند، اما با کمی ابتکار می تواند یک غذای خوشمزه و مفید باشد.
لوبیا ارزان، آماده سازی ساده و سالم است.
به طور خاص، آنها یک راه عالی برای بارگیری فیبر و پروتئین گیاهی هستند.
در حالی که لوبیا فواید زیادی برای سلامتی دارد، ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد کند.
این مقاله هر آنچه را که باید در مورد باقلا بدانید به شما می گوید.